Strijensas | straatinfo

overige politie meldingen

Onderzoek naar 'gele stof'

overige

De politie probeert te achterhalen waar een gele stof vandaan komt. Op vrijdagmorgen 10 april 2009 kwamen er klachten vanuit de Jachthaven Strijensas aan de Sassedijk in Strijensas. Booteigenaren zagen dat op hun boten een soort geelkleurige stof zat. Vooral vanaf de kunststofdelen op de pleziervaartuigen was het moeilijk de onbekende stof eraf te krijgen maar uiteindelijk lukte dat wel.
Booteigenaren zagen dat op hun boten een soort geelkleurige stof zat. Vooral vanaf de kunststofdelen op de pleziervaartuigen was het moeilijk de onbekende stof eraf te krijgen maar uiteindelijk lukte dat wel. De politie probeert te achterhalen waar een gele stof vandaan komt. Op vrijdagmorgen 10 april 2009 kwamen er klachten vanuit de Jachthaven Strijensas aan de Sassedijk in Strijensas. Booteigenaren zagen dat op hun boten een soort geelkleurige stof zat. Vooral vanaf de kunststofdelen op de pleziervaartuigen was het moeilijk de onbekende stof eraf te krijgen maar uiteindelijk lukte dat wel.

Soortgelijke berichten

Gevonden 'gele stof' niet gevaarlijk
Strijensas

Pakketje met onbekende stof bij post
Enkhuizen

Kinderen in aanraking met gevaarlijke stof
Sappemeer

Bezorgde poederbrief bij incassobureau bevatte ongevaarlijke stof
Dordrecht

Politie zoekt getuigen van verkeersconflict met gele VW Golf
Zwolle

Hennepkwekerij met 1500 planten ontruimd
Naarden

Verdachte van snackbar overval aangehouden
Dordrecht

Overleden man aangetroffen in Maas
Maastricht

Aanhoudingen in onderzoek mensenhandel
Zeist

Twee mannen aangehouden voor inbraak bouwterrein
Zutphen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio